Estat actual

De Wikicide

www.cide.es

L'escola disposa d'una pàgina web que pot rebre aportacions de tots els seus treballadors. La publicació a la web es molt esporàdica. La gran majoria d'activitats no queda reflectida. Encara que es fan fotos de moltes de les feines que es fan, aquestes no arriben fàcilment a la plana web.

Existeix un desconeixement general del concepte d'intranet.

@cide

El correu electrònic es dona a tots els treballadors independentment de la seva durada prevista a l'empresa. No es utilitzada pel 100% de la plantilla. No existeixen normes escrites sobre els criteris per altes i baixes.

Recursos educatius

A la intranet existeix una primera llista de recomanacions o idees. Actualment aquest fet es desconegut per la majoria.

Equips informàtics

La gran varietat de potències de processador i sistemes operatius provoca problemes d'aprenentatge i adaptació

Programari

Per tasques comunes com ara la ofimàtica i multimèdia no s'ha establert formalment una llista de programari encara que si s'utilitzen determinats programes de forma extensiva.

Continguts digitals

Les solucions que cada zona adopta depèn en gran part de les converses directes que cada un manté amb els representants que arriben. No tothom rep la mateixa informació ni té facilitats per comparar amb altres experiències o alternatives.

Material electrònic

Cada zona demana el que troba que necessita sense que existesqui un pla ordenat de creixement ni compatibilitat. La tramitació de garanties, compra de peces de recanvi i assistència tècnica en general es molt complicada i poc rentable per aquest fet.

Eines de l'usuari